Malmökanalen

Den lokala radion

Med den lokala reklamen!

 

Som Malmös stora lokala radio vänder vi oss i första hand till lokala annonsörer, mestadels små och medelstora företag såsom lokala butiker,frisörer,restuaranger mm. 

 

Bildresultat för försäljningBildresultat för försäljningBildresultat för försäljningBildresultat för försäljningBildresultat för försäljningBildresultat för försäljningBildresultat för försäljningBildresultat för försäljning

 

Välj vad som passar ditt företag bäst!

Radioreklam

Radioreklam är ett av de reklammedier som har bäst genomslagskraft. Med radioreklam når du ut till många lyssnare på kort tid. Radioreklam fungerar bra tackvare att radion i många fall står på hela dagarna och där radio har hög trovärdighet hos lyssnarna. Radioreklam har också blivit mycket populärt hos annonsörer då det är snabbt, enkelt och kostnads effektivt.
Radioreklam bygger på upprepning vilket innebär att en radiospot sänds upprepade gånger. Hur många gånger en radioreklam sänds beror på vilket typ av marknadsföring man önskar. Du väljer själv om du vill att det ska vara en kort intensivkampanj eller en långvarig profileringsreklam.

 

Blänkare

Blänkare är det enkla sättet att annonsera för föreningar. Blänkare sänds tisdag till fredag 4 ggr/dag på fasta sändningstider. Du bokar enkelt din reklam direkt på hemsidan utan krångel.Läs mer här.

 

Programsponsor

Här har du som kund möjlighet att profilera ditt företag vid en specifik programpunkt. Det kan vara ett enstaka program eller för en längre period. Tex. kan du få ditt företag som programsponsor i våra olika programpunkter varje vardag i en månad.

 

Direktsändning 

Malmökanalen gör även specialsändningar från olika evenemang. Vill du att vi ska bevaka och sända från just ditt evenemang har du möjlighet att kontakta oss med förslag. 

 

Hemsidan

Ett utmärkt komplement är dessutom att synas på vår hemsida. Här har du som kund möjlighet att synas på startsidan eller på andra undersidor. Det är ett bra sätt att göra det lätt för radiolyssnarna att hitta till ditt företags egna webbsida