Ditt företag kan vara med och väcka

Malmöborna tillsammans med oss

Nu har vi på Malmökanalen startat vår satsning med det första riktigt lokala morgonprogrammet i radio, som innehåller det som händer i alla Malmöbors eget område. Varje vardag 07.00-09.30 bjuder vi på nyheter, kultur, musik, sport och intervjuer där Malmöborna står i fokus och allt sänds via vår radiofrekvens FM 89,2 MHz som når stora delar av Skåne, men också via streaming på vår hemsida www.malmokanalen.se och via appen Tunein radio.

 

Målet är att via programmet ”Go´morron Malmö” ge lyssnarna en glad och positiv start på dagen men blandad musik från en mängd olika genres kombinerat med det senaste i nyhetsflödet och då framför allt med fokus på lokala händelser. Vi bjuder bjuda in lyssnarna att själv medverka på olika sätt – via önskemusik, i olika inslag utifrån olika fritids- eller vardagssysslor och med olika livsberättelser. Hela programmet andas en positivitet för att väcka Malmöborna med ett leende på läpparna.

 

Det här är en långsiktig satsning som utvecklas efterhand och vi tror att just Ert företag skulle vilja vara med och bygga Malmömorgonen tillsammans med oss och samtidigt få ut en stark marknadsföring för er egen del. Ta därför chansen att stötta morgonradion på något av följande sätt:

 

Sponsring

Ert företag kan köpa sponsringsplats i programmet och vid fyra tillfällen varje morgon få ert namn uppläst i programmet.

 

1 månad: 1600 kr = 20,00 per inslag

3 månader: 4000 kr = 16,50 per inslag

6 månader: 6000 kr = 12,50 per inslag (*) 2,00/inslag med bonus)

12 månader: 9000 kr = 9,40 per inslag (*) 1,50 /inslag med bonus)

 

*) Om ni bokar mer än 3 månader tillkommer en bonus på ca 100 inslag/vecka i vår jukebox som sänds under den tid då inga föreningar sänder. En företagslogga med direktlänk till er på vår hemsida ingår också då.

 

Reklam

Ert företag kan köpa reklamplats i programmet och vid tre tillfällen varje morgon få en reklamjingel uppspelad i programmet. Denna reklamjingel skapar vi gemensamt om ni inte redan har en sådan.

 

1 månad: 2500 kr = 41,70 per inslag

3 månader: 2000 kr/mån = 33,30 per inslag

6 månader: 1500 kr/mån = 25,00 per inslag (*) 3,26/inslag med bonus)

12 månader: 1000 kr/mån = 16,70 per inslag (*) 2,17/inslag med bonus)

 

*) Om ni redan har en färdig reklamjingel lämnas 20% rabatt på ovanstående priser

*) Om ni bokar mer än 3 månader tillkommer en bonus på ca 100 inslag/vecka i vår jukebox som sänds under den tid då inga föreningar sänder. En företagslogga med direktlänk till er på vår hemsida ingår också då.

 

Vi kan erbjuda olika lösningar som passar ert företag så att vårt samarbete blir fruktsamt för båda parter. Vi hoppas att ni är intresserade av att prata mer om hur vi tillsammans kan skapa en lokal morgonradio för Malmöborna. Ring gärna 040124433 eller maila på info@malmokanalen.se så pratar vi mer om hur vi kan samarbeta.