Go´morron Malmö

Stort som smått av sådant som händer i Malmö får du höra om i Malmö Direkt varje vardag

Varje morgon 07.00 till 09.30 sänder vi "Go´morron Malmö", vår gyllene morgonshow som ska få dig att vakna på rätt sida med ett leende på läpparna varje dag.

 

I porgrammet får du de allra senaste nyheterna från Malmö, Skåne, Sverige och Världen kombinerat med den allra bästa musiken och vi vill också att du är med och skapar den bästa morgonen tillsammans med oss.

 

Önska din favoritmusik och skicka morgonhälsningar varje dag, önska ett reportage eller intervju om något eller någon som du vill veta mer om och delta i våra tävlingar och påhitt.

 

Du får allra senaste nytt från Malmö, vi kollar in det senaste från litteraturens-, nöjes-, sport-, kultur- och filmvärlden och låter dig bekanta dig med olika Malmöprofiler i olika sammanhang.

 

Välkommen till Morgonstudion varje vardagsmorgon 07.00 om du vill vakna på bästa sätt!!!

 

Läs mer om oss som gör programmet här.

 

Kontakta oss direkt här.

Go´morron Malmö görs av Föreningen Malmö Direkt - en ideell förening som är helt politiskt och religöst obunden och vars enda syfte är att bjuda på lokal radiounderhållning till en så bred bas av Malmöbor som möjligt.

 

Du är välkommen att bli stödmedlem i vår förening för att stötta våra program. Det kostar 150 kronor per år och i samband med att du betalar in avgiften så skriv namn och telefonnummer så kontaktar vi dig med mer information.

 

Du får gärna stötta oss med valfri gåva också så att vi har möjlighet att utveckla programmen och ge dig ännu mer fantastisk lokalradio.

 

För att stötta oss:

 

Swish: 123 2090 496

Bankgiro: 5609 - 1143

Plusgiro: 54 15 29-4

 

Om du har ett företag som vill stötta oss och samtidigt ta del av Sveriges i särklass billigaste radiosponsring och reklam så läs mer här.

 

Du kan kontakta oss direkt här.